Hei!

Jeg skriver naturlig nok om temaer som interesserer meg. Temaer som omhandler kroppen er i fleste tilfeller komplekse, og det finnes ofte ikke en enkel sannhet. Min utdannelse, oppfatning og kliniske praksis setter rot for mine tanker.  Husk at ved å lese tekst og andres ytringer, kan det lett tolkes dit vi vil, eller i en annen retning en innleggets formål. Bruk gjerne mine erfaringer og øvelser som veiledning og inspirasjon, men er du usikker på dine utfordringer, søk hjelp hos din fastlege eller terapeut for individuell vurdering.

Ord fra Naprapaten

Vi går mot høst og mange treningstilbud starter i disse dager. Jeg har samlet noen her. Hør fra deg hvis du ser noe som fenger, jeg kan bistå med å finne noe som passer for deg!

Nå som jeg er selvstendig næringsdrivende er det en del som må være på stell, som jeg verken har kunnskap eller interesse av i utgangspunktet.

Tinnitus kan oppleves på ulike måter. Noen hører rumling, andre hører pipelyder. Noen har dott-følelse i ørene og andre hører at det "spraker" og knitrer.

Jeg har tenkt på å legge ut mine notater fra seminaret på Nordlys lenge, nå fikk jeg endelig tid. Hvis du sliter med sterk hodepine/migrene eller har det ofte (flere ganger i uken eller måneden?), ta en titt!