Skriv det ned!

09.04.2019

Jeg fant gamle notater da jeg satt å renset opp på "skrivemaskinen" og synes det var lystig og lese det igjen nå så lenge etterpå. Jeg vet jo at jeg har lært utrolig mye både i teori, egen trening, og med kunder, men det er først nå når jeg leser disse refleksjonene fra treningsdagboken i 2012 at jeg skjønner omfanget av denne utviklingen! Stolt av alt jeg har fylt de siste årene med. God lesning :-)


22.01.12

Hei og hopp. Tenkte å skrive dagbok ettersom jeg ikke har trent så mye før, og at jeg nå endelig(håper jeg!) er i gang. Jeg har vert på 2 kurshelger med PT-kurset, hvor vi har hatt litt bevegelsesanalyse, samt gått gjennom ulike øvelser med alternative varianter. Dette har gått forholdsvis greit, da jeg ikke har styrke i kroppen og ikke kan noe fra før. Foreleserne sier at dette er bare en fordel, og det vil jo vise seg. Frem til nå har jeg fått bekreftet(som jeg visste fra før) hvor svak jeg er, og hvor stiv jeg er i kroppen. Der fikk jeg kanskje en aha opplevelse, så her skal det tøyes! Jeg er sykt motivert, og vil ta til meg all den kunnskap jeg kan få! Jeg har også vært 4 ganger på crossfit, hvor vi har lært oss teknikker og fått innføring i hva crossfit er. Vi er bare halvveis, og når dette kurset er ferdig begynner jeg for real! Flott å kunne kombinere crossfit med PT, håper jeg kan dra nytte av det jeg lærer begge steder, og bruke det på kryss og tvers av hverandre! (DET KAN JEG VEL HELST SIKKERT). Så da er jeg offisielt i gang. Fra nå er det ingen vei tilbake, koste hva det koste vil! Neste trening er i morgen, gleder megJ

Grunner for å logge:

- Se hvilken framgang du FAKTISK har. Det kan være lett å tenke at det ikke har skjedd så mye.

- Kunne nøste i hva som er bra i treningen, hva som kan gjøres bedre ift progresjon og skadeforebygging. 

For eksempel hvilken type trening og mengde responderer kroppen best på. Eller hvis alt føles tungt, kan det være en rød tråd i disse tunge periodene, for eksempel lite søvn, bra mat men for lite mat, stress på jobb perioder av året.. For å nevne noe.

- Motiverende og morro og se tilbake på

Jeg logger treningene mine fremdeles, men nå i mer modererte former :)