Klinikken

Kontoret ligger i helse- og velværesenteret Gløden, i Gidsken Jakobsens vei 32. I tillegg til manuell behandling, holder jeg trening for små grupper med ulike fokusområder. Treningene holdes utendørs, eller i en sal på samme adresse.

Utdanning

Naprapat- Naprapathøyskolen

Personlig trening- AFPT

Anatomi og fysiologi, Atlantis medisinske høyskole

Idrett ved høyskolen i Sogn og Fjordane


Kurs

OMI Kurs 1A (Skulder diagnostikk/behandling)

Diagnostisk ultralyd, muskelskjelett, av Manuellterapeutenes Servicekontor

Focused shock wave therapy in the treatment of musculoskeletal disorder

Mammamage

Dry needeling

Kinesiotape

Massasje

Sterk og stødig, seniortrening

Optimal load, i regi av faggruppen for idrettsfysioterapi og Nimi

Løpekonferansen 2021, i regi av Nimi

Kurs i undersøkelse og behandling av skulder 1 og 2, i regi av Sigbjørn Hjorthaug

Og mange, mange flere kurs.Aina Bye

Jeg heter Aina og er Naprapat og Trener. Min lidenskap er kunstverket kroppen vår er og mennesket bak!

Min andre lidenskap er utholdenhet og styrketrening, og sist men ikke minst friluftslivet! Turer sommer og vinter, padle kajakk, sykle i marka og klatre. Å bruke kroppen og hodet gir en følelse som er vanskelig å beskrive. Fysisk aktivitet er etter mitt syn, men også i den evidens-baserte verdenen, livsviktig. Det bør gjøres på lik linje som å børste tennene. Jeg brenner for å få andre mennesker til å oppleve det samme.

Jeg har fra jeg var liten vært aktiv i håndball- og fotballmiljøet på Nærbø. Friluftsliv har også interessert meg så lenge jeg kan huske. Jeg fullførte ett år på folkehøyskole med friluftsliv da jeg var 20år. Alt fra dykking til "downhill" sykling, strikkhopp til fallskjermhopp, fjellturer til fots og skiturer med telt. Mye med skrekkblandet fryd, som gir mestring, utvikling og glede.

Jeg har fartet mye, med alt fra studier i Spania og Bergen, til fire år i Stockholm. Når jeg så skulle tilbake til Norge var jeg utrolig nysgjerrig på nordre deler av landet, og endte litt tilfeldig opp i Bodø. Jeg flyttet uten å kjenne noen, og synes det var et fantastisk eventyr å starte litt fresh. Jeg meldte meg inn i Røde kors hjelpekorpset, tok verv i DNT fjellsport, og var i tillegg blant annet innom skating, fellesturer i DNT og frivillig i Parken. Alt dette for å utvide horisonten og utvide nettverk- integrere meg i den nye byen min.

På mine år i Bodø har jeg vært ansatt i Naprapatlandslaget, før jeg ble selvstendig næringsdrivende og jobbet i Rapida Bodø. Siden 2019 har jeg jobbet i Naprapat i nord, under samme tak som åtte andre bedrifter innen helse og velvære, i Gløden velværesenter. Du kan ta en titt her.


Kundeanbefalinger

Proff og dyktig behandler. Tok seg tid for skikkelig utredning og en virkelig god benhandler. Anbefales

Børge Isaksen

Fikk god hjelp til behandling av diverse skader fra sandvolleyball spilling. Anbefales til alle! Tusen takk Aina.

Margrethe Skjelbred

Profesjonell behandling, informative naprapater som forklarer alt de gjør, samt en følelse av å bli tatt på alvor. Dette gjør godt for vonde løpebein!

Sondre Skjelvik

Aina er meget dyktig og kan trygt anbefales.

Morten Vågeng