Bærekraftig personlig trening!

02.02.2019

https://www.rapida.no/pt

"Trening og fysisk aktivitet påvirker følelsene våre. Følelsene våre er utgangspunkt for valg vi tar, hver dag!"

Bli sterkere, både mentalt og fysisk. Kjenn at du mestrer hverdagens aktiviteter, og aktiviteter du gjør sporadisk gjennom året. Kjenn hvordan mental styrke øker. Hvor du tar flere gode beslutninger på dine og andres vegne!


Tren styrke og utholdenhet og se deg naken i speilet og kjenn deg vakker. Vær naken med din kjære og føl deg sexy. Prøv klær på butikken og føl deg lekker! Pynt deg til hverdags og sprudle litt over!


Bli mer utholdende. Kjenn hvor mye lettere du kan gå trappene. Hvordan du lystbetont velger trappene framfor heisen og rulletrappene. Kjenn hvordan du orker det lille ekstra, og hvor du har overskudd til å gi mer av deg selv til kollegaer og familie, uten å tappes. Kjenn hvordan du orker å gå en god runde i frisk luft framfor å sovne på sofaen, hvordan behovet for å ligge på sofaen blir mindre. Kjenn hvordan litt utholdenhetstrening gir deg lysten på mer!

Bygg styrke, koordinasjon og balanse! Kjenn hvordan du slapper av med kontroll i hjemmet, hvor trygg du er når du skal komme deg fra A til B. Legg merke til hvor verdifullt det er å kunne reise seg og sette seg fra stolen, og føle deg trygg ute hele året. Kjenn hvordan du kan bevege deg ute på vinteren med broddene på, og hvor du slipper å bare være innendørs fra desember til mars.

Ta kontroll og skap en god holdning i forhold til smerteproblematikk. Bli sjef og ikke offer for smerter i kroppen. Lær deg teknikker for å takle utfordringer i hverdagen, og tren deg sterkere for å håndtere det som ellers vil være slitsomt. Bruk kroppen slik at kroppens egne smertelindrende systemer setter i gang. Kvitt deg med smertene i nakke, hodepine, ulmende skuldre og utstråling og smerter i armer og albuer. Lær deg å stole på ryggen og kjenn at du er sterk nok!


Tren styrke og utholdenhet for bedre søvn. Unngå å sovne på dagtid. Bruk energi til å skape mer god energi. Sovne når du legger deg og kjenn hvordan kvaliteten på søvnen bedres. 


Kjenn hvordan trening gjør det enklere å ønske å spise sunnere. Hvordan treningen gjør det lettere å "unne seg litt" uten dårlig samvittighet og hvor du lettere kan tenke sunne alternativer til noe godt.


Trening er så mye mer en bare trening!

Trening og fysisk aktivitet påvirker følelsene våre. Følelsene våre er utgangspunkt for valg vi tar, hver dag!

Jeg tar gjerne en kaffe med deg for å høre hva du har på hjertet. Hvis du ikke er fornøyd med din siuasjon per nå eller på et og annet vis vil kjenne mer mestring. Jeg hjelper deg å finne gode løsninger. Møter du opp i treningsklær i tillegg, skal du ikke se bort fra at du blir ferdig trent for dagen også, og får kjenne hvilket potensial du bærer på ;-)

Vi høres! 


Klem Aina

https://www.rapida.no/aina-bye