Hei!

Jeg skriver naturlig nok om temaer som interesserer meg. Temaer som omhandler kroppen er i fleste tilfeller komplekse, og det finnes ofte ikke en enkel sannhet. Min utdannelse, oppfatning og kliniske praksis setter rot for mine tanker.  Husk at ved å lese tekst og andres ytringer, kan det lett tolkes dit vi vil, eller i en annen retning en innleggets formål. Bruk gjerne mine erfaringer og øvelser som veiledning og inspirasjon, men er du usikker på dine utfordringer, søk hjelp hos din fastlege eller terapeut for individuell vurdering.

Ord fra Naprapaten

Tre gode ferieuker er avviklet og jeg er nå tilbake i herlig hverdag.
Jeg håper du har hatt en herlig sommer med påfyll av god energi og en god blanding av late og aktive dager.
Vi har alle godt av å ta en evaluering av hvordan vi disponerer energien og dagene våre, og jeg synes dagene rundt...

BEMER® stimulerer fysiologisk en lokalt nedsatt eller forstyrret mikrosirkulasjon, som gir støtte til å opprettholde helse og fremme rehabilitering. Den nåværende generasjonen BEMER Classic og BEMER Professional baseres på forskningens seneste resultat. BEMER bruker i sine program en verdensunik signalstruktur, utviklet for behandling under dagen i...

Nå skal vi endelig få styrketrening inn i din travle hverdag!
Under én time, én til to ganger i uken. Det blir nydelig å bevege oss ut av vinterdvalen sammen! 😊
Det beste av alt er at du kommer over dørstokken og inn i rutiner, og lærer deg hvordan du også kan gjøre det hjemme!

Vi går mot høst og mange treningstilbud starter i disse dager. Jeg har samlet noen her. Hør fra deg hvis du ser noe som fenger, jeg kan bistå med å finne noe som passer for deg!