Hjelp til selvhjelp

05.06.2019

Nå som jeg er selvstendig næringsdrivende er det en del som må være på stell, som jeg verken har kunnskap eller interesse av i utgangspunktet.

Jeg skulle styre showet selv med regnskap, som til slutt endte opp med at min herlige samboer André gjorde alt. Etterhvert prøvde jeg på nytt med regnskapsprogram, satte meg ned og leste og dypdykket i regnskapets verden. Og nå, ørten timer senere, har jeg slettes ikke fått utbytte i forhold til timer lagt ned! 

Det endte opp med å hyre en regnskapsfører, som skal ordne alt for meg!

Er du ikke bilmekaniker, levér inn bilen på fiks når det er noe galt.

Skal du gjøre en livsstilsforandring og har prøvd mange ganger uten å komme noen vei, ta hjelp av kostholdsveiledere og personlige trenere.

Har du vondt og det ikke går over, og vet du hva du skal gjøre men du gjør det ikke likevel, ta hjelp av naprapat

Skal du bygge hus, tegn det selv eller få noen som har gjort det mange ganger før deg til å hjelpe deg. Vil du ha huset ferdig innen de ti neste årene, få en snekker eller to til å hjelpe deg

Er du dårlig på tall satt i system og holde orden på lover og regler i forhold til drift og regnskap, prat med en regnskapsfører

And so goes the show.. :-)


Så moralen min her i dag er:

Du kan gjerne gjøre "alt selv", hvis du har interesse og er dedikert. Mye ordner seg med en god plan, og litt prøving og feiling. Samtidig er det utrolig smidig og deilig å kunne levere noe fra seg, for å kunne fokusere all sin våkne tid på det man har interresse for og er dyktig på!

Det var bare det, godt å få sagt det :)

- Aina