En kundes opplevelse!

15.02.2019

"Jeg valgte PT fordi jeg følte treningen min hadde stagnert og innså jeg behøvde hjelp med kunnskap for å oppnå fremgang.

Allerede fra første treningstime ble jeg inspirert til å fortsette. I samråd med Aina bestemte jeg meg for å legge opp en treningsplan for å trene regelmessig

samt definere mine mål.

Aina's ekspertise har vært uvurderlig og hjulpet meg med å øke effektiviteten i treningen. Hun motiverer og inspirerer med sin kunnskap og entusiasme samtidig som

treningsavtalene vi har føles forpliktende og gjør at jeg vanskelig kan "unnasluntre en time".

Timene med optimal trening har gitt raske resultater både treningsmessig og i hverdagen.

Følelesen av å være sliten kommer sjeldnere og jeg har mere overskudd både hjemme og på jobb.

Jeg anbefaler PT for alle som ønsker og kan investere i seg selv med trening og økt livskvalitet generelt og Aina spesielt!"

-Mann 56


Ainas ord:

Denne mannen har virkelig hatt bratt læringskurve siden start i høst. Det er utrolig stas å se hvordan alle øvelsene som var tunge, nå ikke er noen sak! Vi begynte med kroppsvektsøvelser med mye fokus på teknikk og bevegelighet. Nå trener han med tunge vekter og øker jevnt. I tillegg har han gått ned 6 cm rundt midjen og er på god vei til å bli en sunnere variant av seg selv, men lavere risiko for blant annet diabetes 2 og hjerte/kar sykdommer. Det beste jeg vet som trener er å se den voksende treningsgleden når kundene mine kjenner mestring!