Eventyrlig uke oppsummert!

05.04.2019

Høytidlig åpning

I dag er det én uke siden åpningsfesten! 

Min nydelige André var bare såvidt landet i Bodø før vi skulle pynte oss til festlighetene. Det ble en flott markering på et flott senter!

Se bildene fra festen her: 

https://bodonu.no/bildeserie-det-har-vart-en-drom-br-aa-faa-dette-til/30.03-10:01

Resten av helgen hjalp han meg med flytting av naprapatkontoret inn i de nye lokalene i Gidsken Jakobsen vei 32.


Behandling

Jeg har startet opp med behandlinger for fullt igjen og det føles utrolig deilig! Blant annet er triatlon, løp, sykling, padling osv, igang for sesongen og en del tar forberedende behandlinger før konkurranser. Da myker vi opp i muskel og bindevev, og bedrer sirkulasjonen i eksempelvis "sur" muskulatur. Det kan være minst like deilig etter løp og andre konkurranser! 

Er det noen som skal utfordre seg på slikt i år? Gampen, ti på topp, ti på skjæret, terrengløp, sykling, annet? :-)


Stil Frisør

I dag var jeg innom og fikk gjort fredagsfiksen på Stil frisør. Nydelig kaffe og sjokolade til starter, Alexander bydde på hårvask med tilhørende masasje fra stolen, hårkur og hodebunnsmasasje, føn, sletting og styling. Fy nasen så deilig å bli dulla med!


Sol og vårfølelsen

Endelig, jeg har ikke ord!

Ingenting i verden er nydeligere en å kjenne varmen mot ansiktet. Den milde temperaturen og lyset som møter deg morgen og kveld. Solen, fy som jeg har savnet deg! Jeg og André har nytt den første vårsola med terrengsyklene på nordsida, grillet på stranda og i dag hadde vi kyllingspyd ala André på grillen, og "grillet" samtidig oss selv i solveggen her hjemme. Livet er herlig, nok en gang etter en lang, mørk vinter! :)


Akkurat nå

Sitter jeg med føttene  høyt, med hjemmestrikkede "ullhosser" jeg fikk fra en kunde i dag. Jeg blir så glad at jeg nesten sprekker! I tillegg trosset jeg ropet fra sofaen om å ta plass, og kom meg på trening. Og nå fornøyd etter en særdeles digg treningsøkt. Det har ikke vært for mange av de, de siste ukene. 

Med ønske om en fortreffelig kveld! :-) 

Aina