For et maskineri!!!

17.03.2019

"Før jeg begynte å trene med Aina hadde jeg lenge forsøkt å komme inn i en god treningsrutine på egen hånd, uten å lykkes. Jeg følte meg ukomfortabel på treningssenter og dørstokkmila føltes uendelig lang. Jeg hadde et kortsiktig mål om å stramme om kroppen før jeg gifter meg til sommeren, men også et langsiktig mål om å innarbeide en god treningsrutine som jeg kunne vedlikeholde. Ved å trene med Aina to ganger i uka har jeg i løpet av 4-5 uker fått fantastiske resultater. Ved riktig veiledning har jeg på kort tid sett og kjent og at jeg får resultater, noe som har vært godt for mestringsfølelsen. I tillegg til å føle meg sterk har jeg fått masse treningsglede og verktøyene jeg trenger for å fortsette på egenhånd. Aina er utrolig kunnskapsrik og en super motivator og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med opplevelsen. Valuta for pengene langt utover timen man betaler for. Anbefales på det varmeste!"


én måned rakk "hu her" å øke fra 30 tunge kilo til 75 kilo i denne øvelsen!!! Kroppen har en unik evne til å tilpasse seg, jeg lar meg stadig imponere! I tillegg til en sinnsykt sterk og herlig start, har hun også etablert egne treningsrutiner. En ære å få være en del av!

Setemusklene er en av kroppens største og sterkeste. De er viktig og sentrale for mye forskjellig. For eksempel holdning og stabilitet i rygg og bekken. 

 

Aina