Pang starten!

15.01.2019

Pang starten!

Dag to på jobb siden jul og jeg har knappest rukket å "sett opp"! Fem fine folk har i dag signert for å bli sterke, utholdende, full av overskudd og bygge opp en herlig selvfølelse, klart hode og handlingskraft i hverdagen. Og enda flere fortsetter på samme sti! Jeg blir glad og takknemlig inn til hjerteroten for å få jobbe med dette som jeg brenner for. 

Julen kommer alltid fortere en forventet, og blant annet julekalenderen stoppet brått opp noen dager før jul. Jeg har spandert tid med familien, reise med min kjære, bursdagsfeiring på nyåret og en pang-start på jobb hvor jeg allerede har fullt opp med personlig trening, program-design og behandlinger. Kjempe STAS!

Januar er jo en måned hvor mange evaluerer egen livssituasjon, og prøver å gjøre noe med det man er mindre fornøyd med. Her er noen av mine ønsker for meg selv. Kanskje har du noen lignende? ;)

1. Ikke spare på grønnsakene!

2. Lese flere bøker

Jeg har vanskelig for å finne roen, men synes dette er en fin måte å øve på. I tillegg får jeg ny kunnskap, da jeg liker å lese faglitteratur og biografier :)

3. Løpe, klatre og kite mer!

4. Holde hormonsvingningene under kontroll.

Denne er tricky, men intet er umulig :)

5. Gjøre små hverdagsgleder

Høres kanskje ut som en selvfølge men er lett å glemme i perioder med stress og dårlige dager. Dette er lettest å gjennomføre når jeg har overskudd og selv er lett og glad til sinns. Det trenger ikke være mer en en lapp med gode ord til en kollega, lage matpakke til sin kjære, en blomst fra hagen på bordet dedikert til noen i huset, invitere en venn med på tur eller på vin en kveld. Ja, listen er utømmelig. Hvis du har noen gode tips du har brukt selv, er jeg nyskjerrig på å høre! :)


I desember arrangerte jeg en julekalender som bestod av få og enkle øvelser. Målet mitt med kalenderen var å poengtere at de fire minuttene er en god start, og senker terskelen for å gjøre mer! Jeg mener også at hvis vi ønsker en forandring og ikke greier å prioritere trening på 4 minutter, må du gå inn i deg selv å jobbe med endring av mentalitet, eller søke hjelp!

Jeg har nå trukket en vinner med hjelp av trekning av tilfeldig tall. Først ble det trukket lukevinnere, for så blant de en hovedvinner. Vinneren blir den heldige bruker av 10 timer personlig trening, naprapatbehandling, eller en kombinasjon. Jeg vil takke alle som deltok, og håper dere fant øvelsene givende!

Vinneren er:

Mona Andreassen

Gratulerer så mye! 


Keep on rockin´